Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit niet (meer) zelfstandig kan? Ook voor u, als potentiële vaste vrijwilliger staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten.

U kunt zich aanmelden voor een dagdeel eens in de veertien dagen, eens in de week of maand. U begint vanzelfsprekend met een gedegen instructie (‘rijbewijs’) voordat u op pad gaat met de kostbare gast en fiets.

Meld u aan via dit deelnemersformulier. Print het deelnemersformulier, scan het ondertekende formulier en stuur het naar daarna naar contact@fietsmaatjesleidenleiderdorp.nl óf stuur het naar Ben Crul, Rijndijk 128 2331 AJ Leiden.
Als u met een bepaalde gast wilt rijden, dan kunt u dat aangeven op het formulier, heeft u geen vaste gast dan wordt gekeken naar een geschikte kandidaat om "maatjes" mee te worden.

Na uw aanmelding krijgt u instructies over het gebruik van de duofiets en informatie over het roostersysteem om een fiets te reserveren.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Kijk dan op onze contactpagina.

Kijk voor de locaties van de fietsen op deze pagina en het instructieformulier vrijwilligers is hier te downloaden.