Voorzitter Ben Crul van Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp heeft vertrekkend wethouder Angelique Beekman de erespeld opgespeld. (foto JP Kranenburg)

Angelique Beekhuizen kreeg op haar afscheidsreceptie als wethouder in Leiderdorp op 6 november de erespeld van Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp opgespeld. Een welverdiende onderscheiding vanwege haar niet aflatende steun voor Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp. Voorzitter Ben Crul roemde haar actieve steun binnen het dorp. Zo haalde zij het hele college van B&W over om vrijwilliger bij Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp te worden, zorgde zij voor de financiering van een complete duofiets en promootte als een waarlijk ambassadeur Fietsmaatjes bij haar vele publieke optredens. Als afscheidscadeau vroeg zij de aanwezigen om een bijdrage aan Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp te schenken. Voorzitter Ben voegde daar aan toe dat men ook de eigen benen mocht schenken, door zich op te geven als vrijwilliger op de duofiets.
Update: extra foto’s toegevoegd op de media pagina.